Marissol Matamoros i Sans

Psicòloga especialista en psicologia clínica i psicoterapeuta.                                                            Veure més

Marissol Matamoros i Sans

Psicòloga especialista en psicologia clínica, llicenciada per la Universitat Central de Barcelona al 1986. Posteriorment va realitzar estudis de postgrau i master en psicologia i psicopatología de base dinàmica a la Fundació Vidal i Barraquer i a la Facultat de Psicología i Pedagogía Blanquerna, Executive Education – Programa “Jo, Directiva” cursat a  ESADE i formació en psicologia jurídica i forense al COPC.

Posseeix les acreditacions: Psicòloga Europea Especialista en Psicoteràpia, atorgat per l'European Federation of Psychologists' Associations.  Psicòloga Especialista en Psicoteràpia, acreditada per l’EFPA (Federación Europea de Asociaciones de Psicólogos), acreditació com a psicoterapeuta  per la “Federación Española de Asociaciones de Psicoterapeutas” FEAP.

El període laboral com postgraduada s'emmarca cap a l'especialització en l'avaluació, diagnòstic i tractament d'adults, adolescents i nens, orientacions i análisi de competències professionals. a més d'estudis i informes pericials. Disposa d'àmplia experiéncia en l'àmbit de la discapacitat intel·lectual a nivell tècnic i en la gestió de serveis i equips de treball, així com en la definició i implantació de normatives de qualitat. L'activitat docent complementa, juntament amb la formació continuada, el compromís assistencial orientat a la detecció i comprensió del problema, escollint el tractament mes adequat per a cada cas. Està col·legiada al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COP) amb el núm. 3.347, és membre de l´Associació Catalana de Psicoterapeutes (ACPP), de l'Associació Espanyola de Psicoteràpia Psicoanalítica (AEPP), de la European Federation for Psychoanalytic Psychotherapy (EFPP) i de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears.

Despatx Professional

Plaça Torres i Bages 1.4-D
08402 Granollers
93 870 91 02

Política de privacitat | Avís Legal | Sitemap | Diseño ixole Ixole