M. del Mar Turu Plaja

Psicòloga Clínica  i Psicoterapeuta   Veure més

M. del Mar Turu Plaja

Psicòloga, especialista en psicologia clínica. Llicenciada per la Universitat Central de Barcelona en 1986. Estudis de postgrau en Psicologia i Psicopatología de Base Dinàmica cursats a la Fundació Vidal i Barraquer i màster en Psicopatologia Clínica per la Facultat de Psicologia i Pedagogia  Blanquerna de la Universitat Ramon Llull.

Acreditada com a psicoterapeuta per la Federació Espanyola d'Associacions de Psicoterapeutas, FEAP, membre de l'Associació Catalana de Psicoterapeutes (ACPP), de l'Associació Espanyola de Psicoteràpia Psicoanalítica (AEPP) i de la European  Federation  for Psychoanalytic Psychotherapy (EFPP). Col•legiada al Col•legi de Psicòlegs de Catalunya amb el núm.4.821.

Ha desenvolupat la seva formació i pràctica professional a les àrees de l'avaluació, diagnòstic i tractament psicoterapeútic en psicologia infantil, de l'adolescència i d'adults, realitzant el seu treball en terapia individual de parella o de família.
Posseeix àmplia experiència en orientacions i valoracions competencials tant en l'àmbit escolar com en el professional, així com en la realització d'informes, certificats i peritatges psicològics.
Orienta el seu treball des d'una perspectiva d'atenció integral, cobrint els nivells de prevenció, assistència i rehabilitació, buscant el desenvolupament dels recursos personals per afrontar la problemàtica de cada moment.

mturu@copc.es

Despatx Professional

Plaça Torres i Bages 1.4-D
08402 Granollers
93 870 91 02

Política de privacitat | Avís Legal | Sitemap | Diseño ixole Ixole