Atenció Psicològica Online

Psicología OnLine

 

Li donem la benvinguda al portal del Servei de Psicología OnLine on trobarà un espai psicològic disenyat per atendre aquelles persones que necessiten d'un servei especialitzat en el camp de la salut mental, amb el suport de la teconolgía més actual. El Servei de Psicología OnLine dóna resposta ràpida, segura i de confiança als seus dubtes i malestar. Podrà fer amb comoditat les seves consultes per mig de videoconferencies des de qualsevol lloc estalviant temps en desplaçament i esperes.

Sistema segur i de confiança

 

El Servei de Psicología OnLine compleix amb tots els requisits legals i ètics de control i seguretat informàtica i de la informació. Li garanteix un sistema segur i de confiança que li permetrà fer les seves consultes psicològiques  amb comoditat. El sistema web que utilitza li garanteix l'autenticitat, integritat i confidencialitat de la informació, gràcies als sistemes de seguretat en la transmisió de la informació, en els servidors, i en les dades personals, amb encriptació de les videoconferencies.

Professionals al seu servei

 

Els professionals que integren el Servei de Psicología OnLine disposen de formació especialitzada en psicología clínica i una experiència de més de 20 anys en orientació, diagnòstic i tractament de nens, adolescents i adults. Es caracteritzen per la professionalitat, la formació continuada i la coherencia cap a una atenció responsable i ètica centrada en la persona. Assumeixen com a propis els principis ètics de la confidencialitat, responsabilitat i respecte.

Principals Àrees de Servei Psicològic

Psicología infantil

Psicología infantil

 

Els nens i nenes estàn immersos en un continuat procés de desenvolupament i aprenentatge i la seva forma de viure'l ens indica la seva capacitat per fer fron a la vida. Ajudar al nen i o nena a superar les dificultats donant respostes adaptades a les situacions és una forma de cuidar el seu adequat desenvolupament i oferir eines que podrà utiltzar en el futur. Des del Servei de Psicología OnLine atenem els seus dubtes i l'orientem sobre la intervenció més adequada.

Psicología de l'adolescència

Psicología de l'adolescència

 

L'adolescència és una etapa de la vida caracteritzada per múltiples canvis i poden emergir estats d'ànim que generen sofriment i conflictes. Si bé és una etapa orientada al progrés i al desenvolupament poden existir dificultats de convivència i malestar. En els adults apareixen dubtes referents a si les noves conductes són normals o de risc. Des del Servei de Psicología OnLine atenem els seus dubtes, i li oferim l'ajuda més adient en cada cas.

Psicología adults

Psicología adults

 

Al llarg de la vida apareixen situacions que generen ansietat, confusió i feixuguesa. Es sol pensar que ha d'ésser un mateix qui les resolgui, com a signe de fortalesa i capacitat. En realitat no es tracta de tenir força i voluntat, sinó d'ésser conscient que existeix un problema i de cercar ajuda d'un terapeuta per resoldre'l. Des del Servei de Psicología OnLine l'ajudem en la comprensió del seu problema i l'orientem sobre com afrontar-lo.

Despatx Professional

Plaça Torres i Bages 1.4-D
08402 Granollers
93 870 91 02

Política de privacitat | Avís Legal | Sitemap | Diseño ixole Ixole