Avís Legal

AVÍS LEGAL

D'acord amb les obligacions previstes en la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (en endavant LSSICE), www.atencionpsicologicaonline.es posa a la seva disposició la següent informació:

El nom del lloc web www.atencionpsicologicaonline.es pertany a:

M ª DEL MAR TURU PLAJA

NIF: 27438626-V

MARISSOL MATAMOROS I SANS

NIF: 78576148-I

Plaça Torras i Bages, 1, 4-D

08402 GRANOLLERS

Telèfon: 93-870.91.02

E-mail: marissol.matamoros @ copc.cat

mturu@copc.es

D'ara endavant CENTRE D'ATENCIÓ PSICOLÒGICA

Drets de Propietat Intel · lectual

Tots els drets de propietat intel · lectual del contingut d'aquesta pàgina web i el seu disseny gràfic, són propietat exclusiva de CENTRE D'ATENCIÓ PSICOLÒGICA o han estat inclosos amb l'autorització del seu corresponent propietari. L'accés a la mateixa o la seva utilització per part dels seus usuaris no ha de considerar, de cap manera, com l'atorgament de cap llicència d'ús o dret sobre qualsevol actiu la titularitat o propietat correspongui a CENTRE D'ATENCIÓ PSICOLÒGICA

En aquesta web s'ofereix una selecció d'enllaços amb altres webs de tercers, el contingut pot variar de forma molt ràpida, per les característiques pròpies d'Internet. CENTRE D'ATENCIÓ PSICOLÒGICA no es fa en cap cas responsable de les informacions, serveis i contingut en general d'aquestes webs de tercers.

Termes d'ús

Queda terminantment prohibit realitzar, sense el previ consentiment per escrit de CENTRE D'ATENCIÓ PSICOLÒGICA, qualsevol manipulació o alteració d'aquesta pàgina, no assumint CENTRE D'ATENCIÓ PSICOLÒGICA cap responsabilitat derivada, o que pogués derivar de la manipulació o alteració per tercers.

L'usuari d'aquesta pàgina web, mitjançant el seu accés a la mateixa, s'obliga a utilitzar-la de manera plenament conforme a les lleis i els usos del tràfic i respondrà davant CENTRE D'ATENCIÓ PSICOLÒGICA o davant de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar com a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació.

CENTRE D'ATENCIÓ PSICOLÒGICA utilitza cookies (petits arxius d'informació que el servidor envia a l'ordinador de qui accedeix a la pàgina).

Informació mes amplia sobre les nostres cookies: Devices_test_result: conserva el resultat de test d'equips quan l'usuari l'executa, per a saber si se'l pot contactar per videoconferencia. 
Templates_lang_code_for_portal_XX: conserva las preferencias d'idioma de l'usuari, per a que s'obri el portal en l'idioma escollit. 
PHPSESSID; Enduser_for_portal_XX: Ambdós serveixen per recuperar la sessió de l'usuari en servidor sempre que aquesta no hagi expirat o bé que l'usuari no hagi clicat a "abandonar espai de consultes"